FRI FRAGT ved køb over 599 kr.
FRAGT fra kun 39 kr.
HURTIG LEVERING kun 1-2 dage
Nyhedsbrev

Om os

Min mors butik er resultatet af vores enormt store fascination for børnemode samt egne personlige behov som mor og som kvinde.

Christina: ”Jeg er selv mor, jeg er mor til tre drenge og finder største delen af min inspiration hos dem, og hos mig selv, som deres mor!

Pernille: ”som mor til én pige, og som kvinde, er tøj og sko en uundgåelig pasion.

Vores drøm er at skabe et ægte mor univers, et unikt frirum, hvor der er alt hvad et mor-hjerte begærer; min mors butik skal være stedet hvor den mode elskende mor søger hen når hun vil finde det fineste børnetøj, lækre styles og stærkt design med masser af personlighed samt lækkert tøj til sig selv.

Og så skal der altid være plads til at drømme, så for minmorsbutik drømmer jeg om at fylde en lille del af shoppen med smukt interiør til vores hjem og vores børns værelse, så er universet komplet.

Webshoppens brands er alle nøje udvalgt, henholdsvis på baggrund af vores eget forbrug, efter inspiration fra bloggere eller lign og efterfølgende sammensat efter samme. Med fokus på kvalitet, design og personlighed. Tilsammen har vi tre drenge og en pige, og er stærk i hver sin kategori, derfor supplerer vi hinanden godt, og foretager alle indkøb sammen, lige som vi tæt sammen også vælger de brands vi gerne vil sælge i minmorsbutik.Minmorsbutik bliver markedsført både på instagram og på facebook. Vi elsker afsindigt at inspirere dig samt servicere dig efter vores bedste kundskaber. Her skal du føle dig velkommen og vide at vi altid er ved telefonen parat til at hjælpe med lige hvad du har brug for. Kundeservice er vigtigt både for dig men også for os, for på den måde at kunne give dig den aller bedste service.


Nyhedsbrev