FRI FRAGT ved køb over 599 kr.
FRAGT fra kun 39 kr.
HURTIG LEVERING kun 1-2 dage
Katalog
Nyhedsbrev

Angulus

Der er 31 varer.
Angulus

Angulus børnesko fra Christian Dawe

Hos Min Mors Butik forhandler vi børnetøj, men også børnesko af mærket Angulus. Det særlige ved Angulus er den gode pasform og høje kvalitet. Du kan købe vores børnesko online her i webshoppen, hvor vi naturligvis sender til hele landet.

 

Fodformede sko i høj kvalitet fra Angulus

Angulus har rødder tilbage til 1904, hvor Willy Madsens vendte op og ned på skobranchen med sine fodformede sko, som han havde udviklet sammen med læger og fysioterapeuter. Angulus ejes af Christian Dawe, men Rikke Rosager og Maria Dalsager er de danske designere. Skoene bliver fremstillet i Portugal.

Kendetegnene ved Angulus er med andre ord kombinationen af den fine pasform og den høje kvalitet, der gør dem til en af verdens bedste børnesko. De har i det hele taget kærlighed til deres håndværk, ligesom de har et skønt princip om "tæernes frie bevægelighed".

Vores udvalg består primært af blandt andet almindelige sko (begyndersko), sandaler (begyndersandaler), snøresko, støvler, støvletter, sneakers, sutter og hjemmesko. Du finder vores udvalg her på siden, hvor du samtidig kan få inspiration, uagtet du skal bruge børnesko til dine egne børn eller til en gave.

Søger du bukser, jeans, trøjer eller t-shirts til dit barn, kan du se vores brede udvalg af tøj fra Levis her.

 

Kontakt os for yderligere information om Angulus

Vi sender normalt på den samme hverdag, hvis du har bestilt inden kl. 13.00. Og selvom vi er en webshop, er du velkommen til at skrive til os for at få råd og vejledning. Du kan sende en e-mail til os på Kundeservice@minmorsbutik.dk.

 

Varer sidevis

Varer sidevis