FRI FRAGT ved køb over 599 kr.
FRAGT fra kun 39 kr.
HURTIG LEVERING kun 1-2 dage
Nyhedsbrev

Levis

Der er 81 varer.
Levis

Levis til børn i den sædvanlige gode pasform

Hos Min Mors Butik forhandler vi naturligvis børnetøj fra Levis. Levis er de mest solgte jeans i hele verden. Oprindeligt var de tiltænkt minearbejdere, skovhuggere og cowboys, men ikke børn. Og nu kan du bestille deres børnetøj online i vores webshop, uagtet hvor du bor i hele landet.

 

Jeans, cowboybukser og andet tøj fra Levis

Levis er et amerikansk tøjmærke, som blev grundlagt i USA i 1853 af den tyskfødte købmand Levi Strauss. Det var oprindeligt arbejdstøj, men i 1930'ernes begyndte folk at blive inspireret af westernfilm, og i 1934 kom de første jeans til kvinder. Noget senere begyndte man at associere jeans med noget rebelsk. Men i 60'erne og 70'erne blev det normalt for skolebørn at have "cowboybukser" på i skole.

Vi har Levis til drenge, piger og babyer, og det er fra 0 til 8 år. Og det er naturligvis i den traditionelle, bløde og lækre kvalitet samt i den sædvanlige gode pasform. Vi har naturligvis også T-shirts, shorts, kasketter, overalls, sweatshirts, skjorter, sweaters, jakker, cardigans og leggings samt meget andet fra Levis.

Du kan også se vores udvalg af charmerende børnetøj fra MarMar Copenhagen.

 

Vi sender samme dag hvis du bestiller inden 13.00

Hvis du bestiller inden kl. 13.00 på hverdage, sender vi normalt samme dag. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores børnetøj eller til selve webshoppen. Du kan ringe til os på telefon 26 89 50 28 Du kan også sende en e-mail til os på kundeservice@minmorsbutik.dk.

 

Varer sidevis

Varer sidevis