FRI FRAGT ved køb over 599 kr.
FRAGT fra kun 39 kr.
HURTIG LEVERING kun 1-2 dage
Nyhedsbrev

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 26 89 50 28

Send os en e-mail

Liewood

Der er 4 varer.
Liewood

Liewood er stilrent sengetøj til alle børn

Hos Min Mors Butik forhandler vi børnetøj og sengetøj, herunder sengetøj fra Liewood. Liewood er baseret på den skandinaviske designtradition, der er enkel, men smart og moderne. Vi har sengetøj til både baby og junior, og vi sender til hele landet fra vores online webshop.

 

Sengetøj fra Liewood er tykt, blødt og lækkert

Liewood kendestegnes ved det enkle og neutrale udtryk, der typisk er i lette og lyse farver, men det leveres også i mærkegråt. Sengetøjet passer derfor til de fleste moderne hjem. Alle produkter fra Liewood er fremstillet i en tyk og blød kvalitet, og det er naturligvis i 100% økologisk bomuld.

Sengetøj og betræk til sengeranden kan vaskes ved lave temperaturer, og det er let at afmontere betrækket på sengeranden via lynlåse. Du kan vælge imellem sengetøj til babyen, der er 70 x 100 cm, og sengetøj til junior, der er 100 x 140 cm. 

Vores produkter fra Liewood rækker blandt andet over sengetøj, sengetøjssæt, pudebetræk, lagner, vattæpper, babytæpper, sengerand, babyhåndklæder og badehåndklæder. Du kan orientere dig her på siden for at se vores store udvalg. Vi bestræber os på at sende din bestilling samme dag, hvis du køber inden kl. 13.00 på hverdage.

 

Kontakt os hvis du ønsker yderligere information om sengetøj fra Liewood

Du kan altid kontakte os, hvis du er i tvivl om noget i webshoppen, eller hvis du har spørgsmål til vores sengetøj. Du kan sende en e-mail til os på info@minmorsbutik.dk, men du kan også bare ringe til os på telefon 26 89 52 02.