FRI FRAGT ved køb over 599 kr.
FRAGT fra kun 39 kr.
HURTIG LEVERING kun 1-2 dage
Katalog
Nyhedsbrev

MarMar

Der er 67 varer.
MarMar

MarMar Copenhagen til børn fra 0 til 12 år

Hos Min Mors Butik forhandler vi en bred vifte af børnetøj, herunder MarMar Copenhagen. MarMar Copenhagen har fokus på børnene selv, men også på miljøet samt naturligvis kvaliteten. Du kan finde inspiration til børnetøj her på siden, hvor du nemt og enkelt kan bestille online. Og vi sender naturligvis til hele landet fra vores webshop.

 

Kvalitet, komfort og pasform fra MarMar

MarMar Copenhagen designer børnetøj i alle aldre fra det nyfødte barn til størrelse 12 år, og det er indbegrebet af enkelte og stilrene produkter. Tøjet er af høj kvalitet, ligesom komfort og pasform er essentielle elementer i MarMar Copenhagens kollektioner. Derfor er børnetøjet designet udelukkende på børnenes præmisser.

Tøjet er fremstillet i øko-tex certificerede tekstiler. Samtidig bliver tøjet lavet så tæt på Europa som muligt, således transporten kan minimeres med henblik på at skåne miljøet.

Du kan opleve den skønne basis-serie, deres populære leopard-serie og andre små udpluk af de aktuelle kollektioner her på siden. Du kan blandt andet finde leo-print, T-shirts, langærmede T-shirt, huer, jumpsuits, leggings, bodystockings, pilotdragter, termobukser, termojakker og undertøj samt sengetøj fra MarMar Copenhagen.

Du er også velkommen til at se vores store udvalg børnetøj i lyse farver fra Wheat.

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål til os

Vi sender normalt på den samme hverdag, hvis du har bestilt inden kl. 13.00. Og selvom vi er en webshop, er du velkommen til at skrive til os for at få råd og vejledning. Du kan sende en e-mail til os på kundeservice@minmorsbutik.dk.

Varer sidevis

Varer sidevis