FRI FRAGT ved køb over 599 kr.
FRAGT fra kun 39 kr.
HURTIG LEVERING kun 1-2 dage
Katalog
Køn v
Nyhedsbrev

Milk & co. 40%

Der er 6 varer.
Milk & co. 40%

Milk & Co.

Australske Milk and Co. er en hudplejeserie til hele familien (The HIM, HER and BABY Range), som er udviklet og ejet af den tidligere olympiske guld vinder i svømning Michael Klim, hans kone, den tidligere topmodel og Balinesiske prinsesse Lindy Klim, samt deres 3 børn, Rocco, Stella og Frankie.

Milk & Co. Baby

Milk & Co. ved, at baby´s sundhed og lykke er altafgørende for forældrene. Derfor er Milk & Co. skabt Milk Baby som er udviklet fra de mest naturlige og plejende ingredienser som muligt. Ingredienser fra Melbourne, Australien. Ingredienser du kan stole på. Du kan være sikker på at Milk Baby vil sætte et smil på alles læber. Milk Baby blev skabt, så du kan fokusere på de fantastiske øjeblikke i livet.

Milk by Lindy Klim

Enhver kvinde fortjener hudpleje, der nærer, beskytter og fugter med ingredienser, du kan stole på. Milk by Lindy Klim indeholder 95% naturlige ingredienser, inspireret af Lindy s Bali arv. Lavendel, kokos, ylang ylang ... disse naturlige ingredienser vil lede tankerne hen på den mest fantastiske tropiske ferie, uanset hvor du er! Milk by Lindy Klim er enkel og effektiv, ligetil og god for alle.

Kontakt os hvis du ønsker yderligere information om Milk & Co.

Vi sender normalt på den samme hverdag, hvis du har bestilt inden kl. 13.00. Og selvom vi er en webshop, er du velkommen til at skrive til os for at få råd og vejledning. Du kan sende en e-mail til os på Kundeservice@minmorsbutik.dk