FRI FRAGT ved køb over 599 kr.
FRAGT fra kun 39 kr.
HURTIG LEVERING kun 1-2 dage
Nyhedsbrev

Misioo 40%

Der er 1 vare.
Misioo 40%

Misioo er et mærke lavet med passion og kærlighed til de mindste

Hos Min Mors Butik er vi begejstret for det nye danske, stilsikre og kvalitetsbevidste brand Misioo med designeren Anne-Lise Møller Jensen bag. Hun har om nogen virkelig formået at skabe et unikt og lærkkert brand, herunder nogle helt fantastiske produkter som på meget kort tid er blevet en bestseller og elsket af børn rundt om i hele verden.

Fornuværende produceres der hos Misioo bolde enmasse, bolde og boldbassiner fra Misioo er nemlig et kæmpe hit blandt børn – næsten uanset alder. Boldbassinet byder på mange timers sjov og leg mellem børn og voksne, og samtidig stimuleres både motorik og sanser.
 
Hos Min Mors Butik er vi glade for nu at kunne tilbyde de fine bolde og boldbassiner. Boldene og bassinerne kan nemt personaliseres, så de passer perfekt ind i det moderne hjem og barnets værelse. Hos Min Mors Butik har vi lige nu bassinerne i farverne mørk grå, lys grå og lys rosa, og passer dermed med den neutrale farvepalet uden at være et forstyrrende element i hjemmets indretningen.

Kontakt os for yderligere information om boldbassinerne fra Misioo

Vi sender normalt på den samme hverdag hvis du har bestilt inden kl. 13.00 hos Minmorsbutik.dk. Og selvom vi er en webshop, er du velkommen til at skrive til os for at få råd og vejledning. Du kan sende en e-mail til os på kundeservice@minmorsbutik.dk