FRI FRAGT ved køb over 599 kr.
FRAGT fra kun 39 kr.
HURTIG LEVERING kun 1-2 dage
Katalog
Nyhedsbrev

Wheat

Der er 79 varer.
Wheat

Wheat er børnetøj designet af Charlotte Galsgaard

Hos Min Mors Butik har vi samlet et udvalg af tøj af mærket Wheat, som vi sælger online i vores webshop til hele landet. Wheat er børnetøj med klassiske linjer og flotte farver. Samtidig er der fokus på kvalitet og komfort.

 

Lyse farver og bevægelsesfrihed kendetegner Wheat

Wheat blev grundlagt af Charlotte & Peter Galsgaard i 2002. Charlotte Galsgaard er selv chefdesigner, og hendes karakteristika er de klassiske linjer, de lyse farvekombinationer og de originale mønstre. Derved lægger hun sig op ad den traditionelle skandinaviske designtradition.

Charlotte Galsgaard har altid børnene i fokus. Og som mor til tre børn er hun opmærksom på de specielle hensyn, der skal tages til børnetøj. Derfor er hendes design altid tilpasset børnenes præmisser. Det betyder blandt andet, at Wheat har justerbar elastik, tilpas vidde og naturlige materialer, således barnet får en optimal bevægelsesfrihed.

Wheat består især af overtøj og termotøj til børn, men også af blandt andet solkasketter, cardigans, kjoler, busker, shorts, T-shirt, leggings, bodystockings, jumpsuits og undertøj. Kig her på siden og få inspiration til gaver eller nyt tøj til dine egne børn.

Leder du efter sko til børn, har vi et stort sortiment fra Angulus børnesko.

 

Vi bestræber os på at sende din pakke samme dag

Vi sender normalt på den samme hverdag, hvis du har bestilt inden kl. 13.00. Og selvom vi er en webshop, er du velkommen til at skrive til os for at få råd og vejledning. Du kan sende en e-mail til os på kundeservice@minmorsbutik.dk.

Varer sidevis

Varer sidevis